Bestsellery
Kwiaty papierowe róże 3cm 5szt. - mix pastelowy
Kwiaty papierowe róże 3cm 5szt. - mix pastelowy
3,30 zł 2,68 zł
szt.
Wstążka satynowa 25mm 34m - brzoskwiniowa
Wstążka satynowa 25mm 34m - brzoskwiniowa
4,00 zł 3,25 zł
szt.
Kwiaty papierowe gipsówki 10szt. - różowe
Kwiaty papierowe gipsówki 10szt. - różowe
1,80 zł 1,46 zł
szt.
Kwiaty papierowe sweetheart 1cm 10szt. - białe
Kwiaty papierowe sweetheart 1cm 10szt. - białe
2,30 zł 1,87 zł
szt.
Kwiaty papierowe róże 3cm 5szt. - aqua
Kwiaty papierowe róże 3cm 5szt. - aqua
3,20 zł 2,60 zł
szt.
Kwiaty papierowe wiśni 5szt. - białe
Kwiaty papierowe wiśni 5szt. - białe
2,50 zł 2,03 zł
szt.
Karton ozdoby biały - krateczka
Karton ozdoby biały - krateczka
0,75 zł 0,61 zł
szt.
Kwiaty papierowe gipsówki 10szt. - białe
Kwiaty papierowe gipsówki 10szt. - białe
1,80 zł 1,46 zł
szt.
Kwiaty papierowe magnolie 10szt. - pastelowy mix
Kwiaty papierowe magnolie 10szt. - pastelowy mix
8,30 zł 6,75 zł
szt.
Kwiaty papierowe lilie 5cm 5szt. - pastelowy mix
Kwiaty papierowe lilie 5cm 5szt. - pastelowy mix
3,00 zł 2,44 zł
szt.
Mini kaktus w doniczce sztuczny
Mini kaktus w doniczce sztuczny
9,99 zł 8,12 zł
Kwiaty papierowe pąki róż 10szt. - miętowe
Kwiaty papierowe pąki róż 10szt. - miętowe
5,00 zł 4,07 zł
szt.
Kwiaty papierowe wiśni 10szt. - mix pastelowy
Kwiaty papierowe wiśni 10szt. - mix pastelowy
5,00 zł 4,07 zł
szt.
Kwiaty papierowe róże 3cm 5szt. - białe
Kwiaty papierowe róże 3cm 5szt. - białe
3,20 zł 2,60 zł
szt.
Kwiaty papierowe wiśni 5szt. - mix zielony
Kwiaty papierowe wiśni 5szt. - mix zielony
2,50 zł 2,03 zł
szt.
Kwiaty papierowe anemony 6szt. - mix
Kwiaty papierowe anemony 6szt. - mix
5,00 zł 4,07 zł
szt.
Kwiaty papierowe sweetheart 1cm 10szt. - zielony mix
Kwiaty papierowe sweetheart 1cm 10szt. - zielony mix
2,30 zł 1,87 zł
szt.
Producenci
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu Sklep ORTIKK


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres shop@ortikk.com bądź telefonicznie pod numerem +48782165855.

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklepy internetowe AZ.pl